Sunday, March 21, 2010

award from sahabats =)

بسم الله الرحمن الرحيم

award from ukhti deeNa dan akh Abd Razak

first of all, dis is my first time being awarded since i have dis blog for about 9 months ago..thanks to sahabat-sahabat..ukhti deeNa farhana n akh Abd Razak..

secondly..sorry sebab lambat ambil..melatidaisy sedikit busy kebelakangan ini..sekarang pun dah masuk fatrah imtihan..blog pun da lame x ter update..hihi..alhamdulillah hari ni berkesempatan :)

but then, untuk menerima award ini i need to fulfill some requirements as below..:
[ade asaimen jugak..hihi]

1. Thank and link the person that gave you the award.
2. Pass this award to 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
4. State 7 things about yourself.


firstly, thanks again to ukhti deeNa Farhana and akh Abd Razak
for this beautiful blogger award =)


secondly..sy hadiahkan award cantik ini untuk sahabat-sahabat follower saya yang dihormati..antaranya

~Diriku~
~bro cemomoi~
~ukhti rahmah~
~ukhti umy~
~muniey syg~
~kak jane~
~ukhti afeefah~
~bro fares~
~ukhti werdah~
~bro frodo Baggins~
~akh anak laut~
~ukhti intan~
~bro fly~
~Abu Muaz~
~ummi Ida~
~si para-para~
~bro iqbal~
~kak solehah~
~bro.azrai~
~bro wan shah~
~akh hasrul nizam~
~sis cun09~
~ibnu jamaluddin~
~bro firdaus~
~bro hisham~
~dan kepada semua yg singgah~

kepada semua sila lah ambil awardnya di sini ya..jazakumullahu khairan jazaa'
semoga ukhwah ini diberkatiNya

erm..7 things about myself.. orang terengganu, student b.arab tahun 2 di uia, friendly, love my family n frens, sensitif, suka pergi pantai menikmati keindahan ciptaanNya, suka puisi.

sekian..thanks again to ukhti deeNa n akh Abd Razak..

"senyumlah di kala gembira, kerana itulah sebaik-baik utusan yg menggambarkan ketenangan di hati..senyumlah dikala duka, kerana itulah yg menggambarkan kerelaan hati menempuh dugaan Ilahi.."

p/s: kawan-kawan..doakan kejayaan sy dalam final exam ni ye..syukran..barakallahu fikum:)

~salam ukhwah sejati~



25 comments:

Werdah said...

Salam Melatidaisy.

Alhamdulillah kerana ingat mak cik ni.. makcik dah ada daripada Abd Razak n Zai.. dulu makcik memang nak bagi award ni kpd Melatidaisy tetapi dah disenaraikan oleh Abd Razak..

Ok makcik tambah di sidebar makcik ya.. didoakan Melatidaisy mendapat kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan.. nice to know you.. semoga berjaya di dunia dan akhirat.. amiin

hisham said...

salam...tq bg award ni...syukron jazilan...keep in touch k....tk cre

Werdah said...

Salam Melatidaisy,

Tadi dah tulis komen.. tapi bila semak semula tak keluar pula.. Alhamdulillah n terima kasih krn ingatkan makcik ni (dah tua).. nanti insyaAllah letak di side bar.

Mudah2an ikatan ukhwah antara kita bertambah erat.

Makcik doakan semoga berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan, juga beroleh kebaikan di dunia dan juga akhirat. Nice to know you.

hisham said...

satu lagi i dh link awrd tu kt blog u...tq

cemomoi said...

assalamualaikum

weh, atas pemberian tanda ingatan ni diucapkan syukran laki moga ukhwah berkekalan dirahmati Allah

si para para said...

orang terengganu?? kat mana? dulu belajar mana? opss byk pulak soalan..

iqbalsyarie said...

Terima kasih atas penghargaan ini.Terima kasih juga ats persahabatan ikhlas di alam blog ini.

Gudluck final.moga sentiasa sukses~

Abd Razak said...

Salam ya ukht..:)

Terima kasih sudi menerimanya, moga Allah Taala sentiasa merahmatimu dan dipermudahkan dalam apa jua urusan terutamanya saat ketika ini sedang menghadapi peperiksaan.

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
syukran yer atas awardnya.. =)
ada masa nnti sy siapkan tugasan nie..huhu..
m0ga dapat buat yG terbaik fi imtihan..usaha, d0a & tawakal

deena farhana said...

salam ukhti ku sayang...

trm ksh kembali :)

di doakan moga melatidaisy beroleh kejayaan dalam peperiksaan.

bittaufiq wannajah fil imtihan :)

cun09 said...

salam dik...

terima kasih sudi bg award utk akak juga ^_^

semoga dipermudahkan utk menghadapi exam nanti...insyaALLAH...

haway mutasawwil said...

slm.amek gano kak?xpehe

Solehah said...

salam melati..terima kasih ya..nnt akak ambik award ni..

wanshah said...

waahh.. blog saya pun termasuk sama ye. terharunye. :-) thanks ek cik melati. saya dah amik n letakkan diblog saya pun. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

rerama rindu said...

Salam ......

sumayyah said...

semoga beroleh cemerlang dlm exam...

abang said...

selamat berjaya ....

wanshah said...

salam cik melati. thanks ek atas award yang diberikan. saya dah letak diblog saya dah. jemput la datang ke blog saya. ada hadiah utk cik melati. sudi²kan la diri utk ambil hadiah ye. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

MuNie said...

wah bg award kt aku! hihi.. terharu~ :)

cik zatil said...

dik melati...

semoga adik n semua berjaya
dlm final exam..aminnn..

do ur best strive for
excellent... :)

Diriku.. said...

Salam..Terima kasih atas penghargaan ini..Saya telah 'ambik' dan letakkan di tepian pantai agar boleh sama2 dikongsi dgn sang ombak.. Apapun,tanpa anda,blog saya tak mungkin seindah ini..Syukran Jazzila..Wasalam..
Semoga sentiasa tenang mghadapi peperiksaan esok... Innallaah Hamaa'naa..

~0~ said...

good luck....fokus pada pelajran ok..

all da best..


thanks

Insan Biasa said...

Ya Tuhan ku .
Berikanlah kejayaan pada MD ..
Berikanlah kesejahteraan padanya ..

etuza said...

Asalam kalam suci pembuka bicara.

Sejuk & damai mendengar qasidah menghias laman anda. Tahniah sudah tahun 2 di UIA. Semoga adik beroleh kejayaan. Tiada yg mustahil kiranya ada usaha yg berterusan dan tawakal.
Semoga berjaya.
Salam

CIKGU ZAM said...

salam jumpe kembali, sorry lama tak bertaman , sibuk ckitt hehe. harap saudari sihat walafiat... blog saudari pun dah berwajah baru,,,,,, emm boleh ajar saya nih,,hahah. Ape pun kita sebagai insan, adalah sangat penting utk kita sentiasa merenung kembali apa yang kita lakukan dalam kehidupan seharian kita sebelum melelapkan mata (rehat) setiap malam...