Friday, July 9, 2010

:: Di Mana Ada Kebahagiaan Di Situ Tercipta Kenangan ::

بسم الله الرحمن الرحيم


Sudara Beach Resort,Pantai Tok Bali,Kelantan


Sudara Beach Resort,Pantai Tok Bali,Kelantan


Sudara Beach Resort,Pantai Tok Bali,Kelantan


Sudara Beach Resort,Pantai Tok Bali,Kelantan


Pantai Bukit Keluang,Besut,Terengganu


Pantai Bukit Keluang.Besut,Terengganu


Pantai Bukit Keluang,Besut,Terengganu


Pantai Air Tawar,Besut,Terengganu


Pantai Air Tawar,Besut,Terengganu


Pantai Air Tawar,Besut,Terengganu


Pantai Air Tawar,Besut,Terengganu


Pantai Air Tawar,Besut,Terengganu


afif kesayangan khalah at home sweet home


Padang Institut Perguruan Kota Bharu,Pengkalan Chepa,Kelantan


ASPURA, Sekolah Menengah Sains Faris Petra,Pengkalan Chepa,Kelantan


Home sweet home


Home Sweet Home

p/s: just sharing a part of my album sepanjang cuti yang kian bernoktah ini .. sebelum melabuhkan kembali sauh bahtera perjuangan di samudera harapan.

23 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

1st pic tu,,,yg word MELATIDAISY

tu edit ke mmg betol2?

kalo betol2 nak puji....LAWA ar,,hakhak,,

kalo edit,,okeh saya tarek balek,,huuuu

Diriku.. said...

salam alaik..
semoga pelayaran sentiasa tenang dan cekal melewati lautan perjuangan yang penuh dengan gelombang cabaran.. Tiada mungkin karam bahtera andai layarnya redha dan kemudinya doa.. Biarkan mentari terbenam namun malammu tetap berpandu sang bintang indah seindah keikhlasan perjuanganmu..
Insyaalah..

Abd Razak said...

Salam..

Moga sihat hendaknya..

Wahh ada buah yang saya gemar sedang membesar tu..

iqbalsyarie said...

semua gambar lawa!indah
Latest post:Bahan mentah utk rujukan

deena farhana said...

salam buat adik bilahku syg..

ha a la...kak deena pun terpikat pic first tu (lokman, aku xikut2 ko ye! :P) ni mmg dr hati ni..hehe..cantik sgt!

nk smpai tahap dpt buke peti komen ni..ya allah... nk nangis!! :((

MuNie said...

comel boh~ xsbr nk bermusafir ke sana. insyaAllah.. kalo ade rezeki mau ke sana. :)

Affan Ruslan said...

Salam.
Subhanallah,
Kelantan, negeri yang saya kagumi kerana suasana yang nyata berbeza :)

ZAr said...

rasa macam nak balik kg..
g pantai air tawar
dgn bukit keluang..

lamo doh x g..

cemomoi said...

ooo kawe dok kurnio jaya pete-pete g lepak di pata sabak boring-boring make beka piknik tepi epot

tQa said...

subhanallah:) cantik2 gambar pic bilah;) cantik sangat:)
rase nak terbang g terengganu sekarang jgk=)) hik3:D
aah la bilah..cuti dah nak abs..huk3..
selamat mengemas!:)

tehr said...

kadang2 terkenang kisah2 duka...

penjejak maya said...

salam,

rasa tenang dan damai bila dapat melihat sendiri keindahan ciptaan Tuhan..

shameel Iskandar said...

cantik2 gambar yg ukhti snap. Paling mengibas nostalgia sy bla tgk gmbar bukit keluang. Last saya ke sana tahun 2006. Byk kenagan kt situ.

CIKGU ZAM said...

salam,
nice pictures, saya suka!

cun09 said...

salam dik...

pic yg canteeq ^_^

**tok bali, bukit keluang n p.air tawar akak dah p bila laaa nak jupe tuan punye blog yeee, selamat belajar**

Musafir Dunia said...

Salam ziarah bersulam ukhuwah, insya'Allah fillah...

salam ziarah kembali ukhti, sudi2lah ziarah ke blog ana lg...

masya'Allah, cntiknya ciptaan Allah...

cik zatil said...

salam dek melatiku..

home sweet home bila
jom balik nnt kt g
pantai sm2 leh?

:)

si para para said...

cantik gambar gamabr tu....

wanshah said...

nak ikut cik zatil ngn cik melati gi pantai gak la. :P cantik la pic² yang cik melati amik tu. pandai cik melati guna kamera. :)

http://wanshah87.blogspot.com

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

update melatidaisy,,,,,,,update,,,lama da nie

dmx said...

assalamualikum wkt..:)
salam ziarah....
subhanallah...
memang indah dan teruja
dgn sentuhan alam pada kita

wanshah said...

Salam. pekabo cik melaty. lama tak dengar cite. blog pun lama tak update nih. ape pun, nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat hariraya buat cik melatydaisy. sekian, wassalam. cam wat ucapan dekat kad raya plak. :)

CIKGU ZAM said...

salam melatidaisy,
lamanya menghilang, ke mana ni??? harap semuanya dalam keaddan baik2 selalu ya, salam Ramadhan