Wednesday, October 17, 2012

Open Day Invitation ; Little Caliphs Sri Petaling, Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Sekian lama tak berbicara di sini, semoga sahabat-sahabat semua sejahtera dalam limpah dan kasih sayang Ilahi :)

Banyak sangat nak share, tapi inshaAllah di lain entri :) sebab entri ini khas untuk mempromosikan sebuah tadika islam tempat di mana Melatidaisy berkhidmat sekarang.

Venue : Tadika Khlaifahku Sayang
Address : 149-2, Jalan Radin Bagus, Bandar Baru Sri Petaling
Date & Time : 21 October 2012 from 9am to 5pm

Untuk makluman, premis Tadika Khalifahku Sayang akan menganjurkan Majlis Pelancaran 
Tadika Khalifahku Sayang atau Little Caliphs Sri Petaling Open Day pada 21 Oktober 2012 dari jam 9 pagi hingga 5 petang. 

Pada hari tersebut, tuan/puan boleh datang ke Tadika Khalifahku Sayang dan mendengar sendiri penjelasan mengenai The Little Caliphs Program (TLCP) daripada CEO dan pengasas bersama program TLCP, Tuan Hj. Roslan bin Nordin. Tuan/Puan juga boleh terus mendaftarkan anak-anak tuan/puan pada hari tersebut. 

Walaubagaimanapun, pendaftaran telah bermula sekarang dan tempat adalah amat terhad. Untuk pendaftaran, tuan/puan boleh menghubungi kami di 019-2245277 atau dialamat emailcaliphs.sripetaling@gmail.com segera sebelum tempat dipenuhi. 

Terima kasih atas sokongan dan doa tuan puan sekalian. Semoga ALLAH memberikan hidayah dan kasih sayang-Nya kepada kita semua untuk hidup dan mati dalam kemuliaan Islam. Amin. 

p/s : We would appreciate if you could pass this information to your neighbours, friends or relatives to register their child to our kindergarten, and feel free to like our Facebook Page Little Caliphs Sri Petaling. Thanks, See you in next entry ! :) inshaAllah :)


.

1 comment:

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Moga sentiasa dalam rahmat kasih sayang Allah SWT...aamiin

Tahniah! Moga Allah permudahkan segalanya